ВестиНестао Марко Лазић из Неготина: Последњи пут виђен 2. марта на Видиковцу

Нестао Марко Лазић из Неготина: Последњи пут виђен 2. марта на Видиковцу

Нестала особа – Нестао Марко Лазић из Неготина

Полиција и родбина трагају за двадесетчетворогодишњем младићем Марком Лазићем (24) из Неготина, студентом информатике, који је нестао у понедељак, 2. марта. Тог дана је изашао из стана и није се вратио.

Лазић је последњи пут виђен на Видиковцу у Београду, где иначе живи.

Како наводи породица, Марко је на последњој години студија, а до дипломе су му остала још пар испита. Са мајком Виолетом чуо се у недељу увече. Како се није јављао касније, покушала је да га добије, али му је телефон био недоступан.

Са мајком Виолетом Марко се чуо 1. марта, у недељу увече. Како се није јављао касније, покушала је да га добије, али му је телефон био недоступан.

Лазић, који је апсолвент Високе пословне школе у Београду у понедељак ујутру, био је у купатилу, а затим изашао из породичног стана на Видиковцу. Од тада му се губи сваки траг, навео је његов старији брат Вељко

Маркови другови кажу да нису приметили ништа необично у Марковом понашању. Како истичу, био је помало незадовољан, али не толико да би се због тога забринули. Бринуо је о свом здрављу и здраво се хранио.

Са собом је понео пасош, здравствену књижицу, лаптоп, као и ранац, а такође фали и нешто гардеробе.

Породица Лазић моли све који имају неку информацију о Марку да јаве родитељима на број 069/55-70-226 или најближој полицијској станици.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб