Тимочка КрајинаЗајечарНезависни синдикат полиције КЦ Зајечар наставља да пружа подршку својим колегама у...

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар наставља да пружа подршку својим колегама у техничком опремању

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар, наставља по свом устаљеном плану и програму подршке и помоћи својим колегама у погледу техничког опремања, са циљем стварања што адекватнијих услова за несметано обављање службених задатака.

Тим поводом представници Координационог центра Зајечар Игор Стојадиновић и Срђан Станковић, командиру ПИ Зајечар Ненаду Митићу предали су на даље коришћење један мултифункционални уређај (скенер+копир+штампач) непоходан за професионално обављање послова из делокруга рада оперативне групе Полицијске испоставе Зајечар. Предметној примо-предаји присуствовали су и колеге Драган Мицић и Ивица Марковић.

Након извршене примо-предаје, представници НСП КЦ Зајечар пожелели су својим колегама пуно здравља, среће и успеха у даљем раду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб