ВестиНезависни синдикат полиције, Координациони центар Зајечар организовао новогодишњи испраћај пензионера

Независни синдикат полиције, Координациони центар Зајечар организовао новогодишњи испраћај пензионера

Фото: Независни синдикат полиције

Активисти Независног синдиката полиције – Координационог центра Зајечар, руководство СГ Зајечар и СГ Бољевац, организовали су новогодишњу свечаност у Полицијској управи у Зајечару поводом одласка у пензију осам полицајаца из Зајечара и Бољевца.

Ивици Стојановићу пензионисаном припаднику СПИ Зајечар, Драгану Нојкићу пензионисаном припаднику ПИ Зајечар, Ненаду Божиновићу пензионисаном припаднику ОЗЛ Зајечар, Дејану Наиновић пензионисаном припаднику ПИ Зајечар, Златку Милићевићу пензионисаном припаднику ПС Бољевац, Драгану Драгутиновићу пензионисаном припаднику ПС Бољевац, Перици Јовановићу пензионисаном припаднику ПС Бољевац и Горану Лападатовићу пензионисаном припаднику ПС Бољевац уручене су плакете и пригодни поклони.

У уводном делу свечаности, начелник ПУ Зајечар, пуковник полиције Саша Станимировић обратио се пензионерима и пожелео им пуно здравља, среће и уживања у пензионерским данима, након чега се обратио председник КЦ Зајечар Игор Стојадиновић који се присутним пензионерима захвалио на дугогодишњем чланству у Независном синдикату полиције и пожелео им дуговечну пензију, да се посвете себи и својим најмилијима и да пензионерске дане испуне својим интересовањима.

Осим начелника Полицијске управе у Зајечару, пуковника полиције Саше Станимировића, свечаности су присуствовали и начелник ОП, потпуковник полиције Светислав Николић, начелник ОСП Зајечар, потпуковник полиције Новица Радуловић, начелник ОКП Зајечар, потпуковник полиције Братислав Тодоровић као и други руководиоци и припадници полиције.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб