ВестиНова надоградња ће омогућити коришћење истог WhatsApp налога на више уређаја

Нова надоградња ће омогућити коришћење истог WhatsApp налога на више уређаја

Дописивање — WhatsApp

Да Facebook припрема велике промене у вези са апликацијама за размену порука, познато је већ дуже. Али чини се како бисмо ускоро могли видети и прве конкретне промене.

Према информацијама које су процуреле у јавност, прва апликација која ће доживети велике промене (а које би се могле свидети корисницима) јесте WhatsApp.

Тако би нова верзија WhatsApp-а могла корисницима да понуди коришћење истог налога на различитим уређајима. То би WhatsApp претворило из мобилне у праву апликацију за коришћење на више платформи.

У преводу, то би значило да је могуће користити WhatsApp са истим налогом на iPad-у, iPhone-у, рачунару и Андроид уређајима.

WhatsApp апликација за рачунара, коју су корисници до сада морали да ауторизују својим паметним телефоном, постала би самостална апликација, што значи да више не би било потребно повезивати WhatsApp налог и број телефона.

Такође, нова верзија WhatsApp-а требала би да побољша приватност и ојача енкрипцију између пошиљаоца и примаоца порука.

Једина мана нове верзије? Не знамо кад ће бити доступна корисницима. Али с обзиром на Facebook-ове најаве и план за уједињавање платформи за дописивање, то би могло да буде у следећих неколико недеља.

 

Извор: itvesti.info

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,388ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб