ВестиНови правилник рада градског базена у Зајечару

Нови правилник рада градског базена у Зајечару

Градски базен у Зајечару
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

У циљу превенције ширења корона вируса, руководство Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање”, у договору са надлежним службама, донело је одлуку да се број посетилаца на градском базену у Зајечару, који почиње са радом у среду, 1. јула, ограничи на 500. Такође, сваки посетилац ће, пре уласка у базен, проћи дезинфекциону баријеру и добити флајер са детаљним упутствима о правилнику рада градског базена. Обавеза посетилаца је да се стриктно придржавају социјалне дистанце од метар и по, а ова мера се једино не односи на родитеље или стараоце са малолетном децом.

Јавно комунално предузеће „Тимок – одржавање”, такође, као друштвено-одговорно предузеће, предузеће све хигијенске мере које се односе на дезинфекцију базена, посебно лежаљки, док ће проверу исправности воде, Завод за јавно здравље „Тимок” вршити једном у недељу дана, а не у десет, како је раније било предвиђено.

Из ЈКП „Тимок – одржавање” апелују на грађане који планирају да током врелих летњих дана посете градски базен, да се придржавају прописаних мера, јер ће у супротном бити удаљени са базена.

Радно време базена је сваког дана од 11:00 до 19:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб