Тимочка КрајинаКњажевацОбилазак изградње спортских терена у Књажевцу

Обилазак изградње спортских терена у Књажевцу

Обилазак изградње спортских терена у Књажевцу

Председник општине Књажевац Милан Ђокић и директор ЈП „Предузеће за развој, урбанизам и изградњу општине Књажевац” Младен Радосављевић, данас су обишли радове на спортским теренима.

У Књажевцу се, подршком и донацијом Европске Уније преко програма „ЕУ ПРО Плус”, а који се реализује у сарадњи са Министарством за европске интеграције, одвијају радови на изградњи спортских терена на стадиону како би се додатно унапредили услови за спортско-рекреативне активности за децу, младе и чланове спортских клубова.

Пројекат је започет 25.05.2022. године и на теренима се до сада изградило 8 кошева за баскет, 2 терена за фудбал, као и трибине са новим столицама. Терени су осветљени и обезбеђени заштитном оградом. Планирани завршетак радова очекује се 27.11.2023. године.

Пројекат у Књажевцу, вредности 24.582.259,00 динара, један је од 33 пројекта локалне инфраструктуре у регионима Шумадије и западне Србије и Јужне и источне Србије које ЕУ подржава преко „ЕУ ПРО Плус” програма.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб