ВестиОблачно са краткотрајном кишом, највиша дневна температура до 21 степен

Облачно са краткотрајном кишом, највиша дневна температура до 21 степен

У Србији променљиво облачно, понегде са краткотрајном кишом или пљуском који ће у Војводини бити праћен и грмљавином. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 9 до 15, највиша од 16 до 21 степен.

У Зајечару углавном облачно са повременом кишом. Умерен до јак ветар, западни и југозападни. Минимална температура 11, максимална дневна до 20 степени. Сутра местимично облачно са кишом и повременим пљусковима. Најнижа температура 9, највиша око 18 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Услед очекиваних биометеоролошких прилика опрез се и даље саветује срчаним болесницима, као и особама са повишеним крвним притиском.

Метеоропатске реакције су могуће у виду умора, променљивог расположења и главобоље.

Препоручује се смањење физичких напора код осетљивих особа.

АМСС

Променљиво облачно време, које је за данас најављено са могућим падавинама, може повремено успоравати вожњу, смањујући видљивост, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Поред тога узрок је и учесталог одроњавања земље и камена, а то представља велику опасност на деоницама које пролазе кроз стенске усеке и клисуре.

Зато данас возите спорије и увек на безбедном одстојању уз поштовање свих прописа, а посебно ограничења у брзини, саветује АМСС.

Већи број возила може очекивати у каснијим поподневним сатима.

Према јутрошњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима нема задржавања ни за путничка, ни за теретна возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб