VestiOdržan sastanak GO SPS-a u Zaječaru

Održan sastanak GO SPS-a u Zaječaru

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

Povodom upoznavanja sa odlukama Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, u velikoj sali u prostorijama SPS-a, Gradskog odbora Zaječar, održan je sastanak Gradskog i Izvršnog odbora. Sastanak Glavnog odbora SPS-a je održan 8. decembra u Beogradu i tada su izabrani potpredsednici Socijalističke partije Srbije, kao i Izvršni odbor GO Zaječar.

Prisutnima u Zaječaru, obratio se dr Mirko Nikolić, predsednik GO SPS-a Zaječar.

dr Mirko Nikolić, predsednik GO SPS-a Zaječar

„Zaječarski okrug je dobio i svog predstavnika u Izvršnom odboru i to je praktično nastavak post-kongresnih aktivnosti koje su bile prošlog decembra. Godina koja je pred nama je godina izbora. Izbori će biti parlamentarni, a u nekim ostalim sredinama i pokrajinski, lokalni i ostali koji tek slede. Mi se pripripremamo za te izbore. Podeljeni su i konkretni zadaci na Glavnom odboru, a to sam preneo članstvu i Mesnim odborima. Ono što je najznačajnije jeste da je Gradski odbor SPS-a Zaječar uvek ostvarivao dobre rezultate. Na parlamentarnim izborima očekujemo da i ovog puta dobijemo poverenje građana i ostvarimo dobar procenat i bolji nego što je bio. Nadamo se da ćemo da ispunimo očekivanja kako Socijalističke partije Srbije, tako i predsednika Ivice Dačića. Ono sa čime ćemo izaći pred birače su rezultati koje je Dačić ostvario obavljajući funkciju ministra spoljnih poslova, kao i rezultati naših ministara u Vladi u pokrajini i u lokalnim samoupravama”, kaže Nikolić.

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

U ovom trenutku članovi SPS-a ne očekuju lokalne izbore u Zaječaru, dodao je Nikolić.

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

„Za 2021. godinu predviđeni su lokalni izbori i do sada smo izlazili u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom. Ne očekujemo prevremene lokalne izbore u Zaječaru, tako da nismo ni imali takva razmatranja sa kim ćemo izaći. Verovatno će ta koalicija ostati ili biti preslikana kao i na republičkom nivou”, ističe Nikolić.

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

Za sve goste, prijatelje i saradnike Socijalističke partije u Zaječaru, priređen je novogodišnji koktel, nakon održanog sastanka.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,341PratilacaLajkuj
4,207PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub