VestiOdržan sastanak GO SPS-a u Zaječaru

Održan sastanak GO SPS-a u Zaječaru

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

Povodom upoznavanja sa odlukama Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, u velikoj sali u prostorijama SPS-a, Gradskog odbora Zaječar, održan je sastanak Gradskog i Izvršnog odbora. Sastanak Glavnog odbora SPS-a je održan 8. decembra u Beogradu i tada su izabrani potpredsednici Socijalističke partije Srbije, kao i Izvršni odbor GO Zaječar.

Prisutnima u Zaječaru, obratio se dr Mirko Nikolić, predsednik GO SPS-a Zaječar.

dr Mirko Nikolić, predsednik GO SPS-a Zaječar

„Zaječarski okrug je dobio i svog predstavnika u Izvršnom odboru i to je praktično nastavak post-kongresnih aktivnosti koje su bile prošlog decembra. Godina koja je pred nama je godina izbora. Izbori će biti parlamentarni, a u nekim ostalim sredinama i pokrajinski, lokalni i ostali koji tek slede. Mi se pripripremamo za te izbore. Podeljeni su i konkretni zadaci na Glavnom odboru, a to sam preneo članstvu i Mesnim odborima. Ono što je najznačajnije jeste da je Gradski odbor SPS-a Zaječar uvek ostvarivao dobre rezultate. Na parlamentarnim izborima očekujemo da i ovog puta dobijemo poverenje građana i ostvarimo dobar procenat i bolji nego što je bio. Nadamo se da ćemo da ispunimo očekivanja kako Socijalističke partije Srbije, tako i predsednika Ivice Dačića. Ono sa čime ćemo izaći pred birače su rezultati koje je Dačić ostvario obavljajući funkciju ministra spoljnih poslova, kao i rezultati naših ministara u Vladi u pokrajini i u lokalnim samoupravama”, kaže Nikolić.

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

U ovom trenutku članovi SPS-a ne očekuju lokalne izbore u Zaječaru, dodao je Nikolić.

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

„Za 2021. godinu predviđeni su lokalni izbori i do sada smo izlazili u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom. Ne očekujemo prevremene lokalne izbore u Zaječaru, tako da nismo ni imali takva razmatranja sa kim ćemo izaći. Verovatno će ta koalicija ostati ili biti preslikana kao i na republičkom nivou”, ističe Nikolić.

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

SPS — Gradski odbor Zaječar — Sastanak

Za sve goste, prijatelje i saradnike Socijalističke partije u Zaječaru, priređen je novogodišnji koktel, nakon održanog sastanka.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,102PratilacaLajkuj
4,147PratilacaZaprati
1,241PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx