Тимочка КрајинаЗајечарОдржана 115. седница Градског већа у Зајечару: Усвојени извештаји градских установа и...

Одржана 115. седница Градског већа у Зајечару: Усвојени извештаји градских установа и предузећа

Зајечар — Општина — Центар

У малој сали Градске управе града Зајечара одржана је данас 115. седница Градског већа, којом је председавао заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић.

На седници је усвојен Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду за 2023.г одину Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар и Нацрт Решења о давању сагласности на План и Програм рада за 2024. годину Историјског архива „Тимочка Крајина“ Зајечар.

Градски већници су усвојили и Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Предшколске установе „Ђулићи“ Зајечар за 2023. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план Предшколске установе “Ђулићи“ Зајечар за 2024. годину, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду за 2023. годину Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Зајечару, Нацрт Решења о усвајању Финансијског Извештаја о утрошеним средствима, обавезама, потраживању и резултатима пословања за 2023. годину Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Зајечару, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину Народног музеја „Зајечар“, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о стању површинских вода на подручју града Зајечара у 2023. години, Нацрт Решења о разрешењу и именовању чланова Школског одбора Медицинске школе у Зајечару, Предлог Решења о усвајању Плана рада за 2024. годину Штаба за ванредне ситуације града Зајечара за 2024. годину, Предлог Решења о усвајању Извештаја о извршеном попису имовине и обавеза у органима и службама органа града Зајечара са стањем на дан 31.12.2023. године, као и Предлог Правилника о изменама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Градској управи, Правобранилаштву града Зајечара и Служби за интерну ревизију града Зајечара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб