VestiOdržana 15. sednica Opštinskog veća u Negotinu

Održana 15. sednica Opštinskog veća u Negotinu

15. sednica Opštinskog veća Opštine Negotin
Foto: Opština Negotin

Na 15. sednici Opštinskog veća u Negotinu, razmatran je i utvrđen predlog Odluke kojom se ovlašćuje Opštinsko veće za donošenje Godišnjeg plana zaštite, uređenja i koršćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Negotin.

Većnici su usvojili Odluku o raspisivanju javnog poziva za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Negotin u 2022. godini.

Razmatrani su predlozi rešenja o pristupanju pribavljanja građevinskog zemljišta na K.P. 40371/1 u K.O. Bukovče na predlog Mesne zajednice Bukovče radi izgradnje dečijeg igrališta i davanju saglasnosti na Program izmena programa poslovanja JP za izgradnju i ekspoloataciju Regionalnog vodosistema „Bogovina” Bor za 2022. godinu.

Takođe, na ovoj sednici doneti su zaključci o usvajanju Izveštaja o korišćenju sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Negotin za 2022. godinu, izdvajanju sredstava u iznosu od 290.000 dinara iz opštinskog budžeta porodiljama koje su u prethodnoj godini rodile treće, četvrto, peto i šesto dete, kao i izdvajanju sredstava u iznosu od 7.642.155,60 dinara JKP „Badnjevo” za nabavku polovnog bagera od 15 tona.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,184PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub