VestiOdržana 25. sednica Skupštine grada Zaječara

Održana 25. sednica Skupštine grada Zaječara

25. sednica Skupštine grada Zaječara

U Zaječaru je održana 25. sednica Skupštine grada Zaječara.

Na sednici je usvojena prva izmena i dopuna budžeta grada za 2019. godinu sa izmenom kadrovskog plana za ovu godinu.

Odlukom o prvoj izmeni i dopuni budžeta grada Zaječara za 2019. godinu ukupan budžet se umanjuje za 228.954.655,11 dinara, tako da ukupno planirana sredstva budžeta iz svih izvora iznose 3.649.522.059,66 dinara.

25. sednica Skupštine grada Zaječara

Odbornici su usvojili i Odluku o prihvatanju prenosa prava javne svojine na nepokretnostima od Republike Srbije na Grad Zaječar, bez naknade, Odluku o pristupanju izradi Izmene Prostornog plana teritorije grada i o pristupanju izradi Plana detaljne regulacije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na teritoriji Grada Zaječara.

Odbornici su dali saglasnost i na godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, na Odluku o mreži javnih predškolskih ustanova i osnovnih škola na području Grada Zaječara, na Odluku o izmenama i dopunama Odluke o komunalnom uređenju na teritoriji grada kao i na Odluku o načinu korišćenja javne garaže.

25. sednica Skupštine grada Zaječara

Dato je zeleno svetlo i na Godišnji likvidacioni izveštaj JP „Direkcija za izgradnju” Zaječar — u likvidaciji, na dopunu Odluke o snabdevanju vodom za piće na teritoriji Grada Zaječara.

Na 25. sednici Skupštine grada usvojeni su izveštaji o radu i finansijski izveštaji u prošloj godini — Narodnog muzeja, Matične biblioteke, Turističke organizacije, Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović”.

25. sednica Skupštine grada Zaječara

Na sednici se našao i Izveštaj o radu Saveta za zdravlje, u prošloj i plan aktivnosti za ovu godinu.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,195PratilacaLajkuj
4,189PratilacaZaprati
1,251PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub