Тимочка КрајинаКњажевацОдржана 3. седница Скупштине општине Књажевац: Усвојен Предлог одлуке о завршном рачуну...

Одржана 3. седница Скупштине општине Књажевац: Усвојен Предлог одлуке о завршном рачуну буџета за 2021. годину

Седница Скупштине општине Књажевац

Одржана је трећа седница Скупштине општине Књажевац, којом је председавао Игор Стевановић, заменик председника СО.

Усвојени су Извештаји о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа, друштава капитала и других облика организовања.

Одборници су разматрали и усвојили Извештаје о раду Завичајног музеја, ЈКП „Стандард”, ЈКП „Топлана”, ЈП „Предузеће за развој, урбанизам и изградњу општине Књажевац”, као и Извештај о реализацији Програма уређивања грађевинског земљишта општине Књажевац за 2021. годину.

На данашњој седници усвојен је Предлог одлуке о завршном рачуну буџета општине Књажевац за 2021. годину.

„Мислим да је ово једно од најбољих извршења буџета у читавој Србији и на то треба да будемо јако поносни. Ми данас имамо дупло већи буџет него 2020. године. Буџет је реално и добро планиран, па имамо стопостотно извршење прихода буџета који се односи на привредне активности у нашем граду – имамо озбиљне помаке када је у питању привреда, а то су свакако најзначајнији приходи који дефинишу животни стандард наших грађана”, рекао је Бранислав Јосифовић, заменик председника општине Књажевац.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,844ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб