Timočka KrajinaZaječarOdržana 55. sednica Gradskog veća u Zaječaru

Održana 55. sednica Gradskog veća u Zaječaru

55. sednica Gradskog veća grada Zaječara
Foto: Grad Zaječar

U velikoj sali Skupštine grada Zaječara održana 55. sednica Gradskog veća, kojom je predsedavao predsednik Gradskog veća i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Gradski većnici su usvojili Nacrt Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2023. godinu, Nacrt Odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2022. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni, kao i Nacrt Odluke o izmeni Odluke o organizovanju, finansiranju i uslovima rada Savetnika za zaštitu prava pacijenata.

Zeleno svetlo je dato i na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Parkiranje, projektovanje i nadzor” Zaječar za 2023. godinu, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Higijena Zaječar” Zaječar za 2023. godinu, na Nacrt Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja za period od 01.01.2021. godine do 31.12.2021. godine Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju” Zaječar – u likvidaciji, na Nacrt Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu Narodnog muzeja „Zaječar” u 2021. godini, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada Narodnog muzeja „Zaječar” za 2022. godinu, na Nacrt Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja Narodnog muzeja „Zaječar” u 2021. godini, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan Narodnog muzeja „Zaječar” za 2022. godinu i na Nacrt Programa za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara za 2023. godinu.

Na 55. sednici Gradskog veća usvojen je i Nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Medicinske škole u Zaječaru, Nacrt Rešenja o prestanku mandata i imenovanju predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora Istorijskog arhiva „Timočka Krajina” Zaječar, Predlog Pravilnika o uslovima i kriterijumima za dodelu materijala i/ili opreme u okviru projekta „Kad žene vode – faza II” i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izmenu Programa Sportskog saveza grada Zaječara za 2022. godinu.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub