Timočka Timočka
Početna / Vesti / Održana 82. sednica Opštinskog veća opštine Negotin
82. sednica Opštinskog veća opštine Negotin

Održana 82. sednica Opštinskog veća opštine Negotin

Na 82. sednici Opštinskog veća opštine Negotin, kojom je predsedavao Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin, članovi veća doneli su Rešenje o izmeni rešenja o obrazovanju Komisije za kapitalne investicije opštine Negotin i Zaključak za nadoknadu troškova prevoza i participacije Mii Stanković iz Negotina, radi pohađanja seminara u Istraživačkoj stanici „Petnica” u iznosu od 18.940 dinara.

Na današnjoj sednici utvrđeni su i predlog Odluke o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije za naselje Negotin. Cilj izmene i dopune je stvaranje planskog osnova za izgradnju stambenog kompleksa na prostoru bivšeg „Krajina vina”, a po zahtevu Kompanije „Elixir” Prahovo, kao i stvaranje osnova za izgradnju objekata zainteresovanih fizičkih lica i ozakonjenja poslovnih objekata u ulici Koste Todorovića (lokali iza stadiona).

Na kraju sednice većnici su utvrdili i predlog Odluke o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za kompleks Rajačkih pivnica čime će se stvoriti uslovi za izgradnju novog rezervoara za vodu adekvatne zapremine, na kotama koje omogućuju adekvatne uslove pritisaka u mreži u gravitacionom režimu snabdevanja vodom kompleksa, na pristupačnom mestu sa aspekta daljeg održavanja sistema.

Možda će Vas zanimati

Nova trasa koridora kroz istočnu Srbiju: Državni put Paraćin–Zaječar–Negotin

Nova trasa koridora kroz istočnu Srbiju: Pogledajte kuda će prolaziti državni put Paraćin–Zaječar–Negotin

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasilo je rani javni uvid povodom izrade prostornog plana područja …

83. sednica Opštinskog veća opštine Negotin

Održana 83. sednica Opštinskog veća opštine Negotin

Na danas održanoj, 83. sednici Opštinskog veća opštine Negotin, kojom je predsedavao Vladimir Veličković, predsednik …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica