VestiOdržana 91. sednica Gradskog veća u Zaječaru

Održana 91. sednica Gradskog veća u Zaječaru

91. sednica Gradskog veća u Zaječaru
Foto: Grad Zaječar

Održana je 91. sednica Gradskog veća u Zaječaru.

Članovi Gradskog veća usvojili su Nacrt odluke o prihvatanju prenosa prava javne svojine na nepokretnostima od Republike Srbije na grad Zaječar bez naknade, Nacrt odluke o dopuni odluke o snabdevanju vodom za piće na teritoriji grada, Nacrt godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2019. godinu.

Većnici su usvojili i Izveštaje o radu, finansijski izveštaj za prošlu godinu i plan rada i finansijski plan za 2019. godinu Narodnog muzeja „Zaječar”, zaključak o povlačenju Izveštaja o poslovanju za 2018. godinu, kao i Program rada i finansijki plan za ovu godinu Turističke organizacije grada Zaječara.

Na 91. sednici Gradskog veća usvojen je i predlog rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Zaječara putem razmene, neposrednom pogodbom, kao i Predlog zaključka o pokretanju postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Zaječara putem razmene neposrednom pogodbom i davanja saglasnosti za zaključenje sporazuma o raskidu ugovora o davanju građevinskog zemljišta u zakup.

 

Izvor:zajecar.info

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,195PratilacaLajkuj
4,189PratilacaZaprati
1,251PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub