VestiOdržana četvrta sednica Skupštine opštine Negotin

Održana četvrta sednica Skupštine opštine Negotin

Foto: Opština Negotin

Odbornici Skupštine opštine Negotin na četvrtoj sednici, prvoj održanoj u 2022. godini, usvojili su jednu odluku i dva rešenja iz domena rada lokalnog parlamenta.

Na dnevnom redu sednice, kojoj je prisustvovao 41 odbornik, u cilju usaglašavanja sa zakonskim propisima, usvojena je Odluka o izmenama i dopunama Poslovnika SO Negotin.

Nakon diskusije većinom glasova prisutnih odbornika usvojena su rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja sa finansijskim planom JP „Bogovina“ Bor za 2022. godinu i Program korišćenja i raspoređivanja sredstava subvencija za 2022. godinu JKP „Badnjevo“. Program Javnog komunalnog preduzeća „Badnjevo“ predviđa raspodelu sredstava u iznosu od 19 miliona dinara, za izmirenje obaveza prema dobavljaču za isporučeni mazut u iznosu od 10 miliona dinara i devet miliona dinara za nabavku bagera i tarupa za bager.

Sednici kojom je predsedavao mr Milan Uruković, predsednik SO Negotin; prisustvovali su i Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin; Bogdan Gugić, zamenik predsednika i članovi Opštinskog veća.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

23,058PratilacaLajkuj
3,817PratilacaZaprati
1,278PratilacaZaprati
113PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x