Тимочка КрајинаБорОдржано Окружно такмичење у ОШ „Вук Караџић” у Бору под називом „Знањем...

Одржано Окружно такмичење у ОШ „Вук Караџић” у Бору под називом „Знањем за будућност”

Одржано Окружно такмичење у ОШ „Вук Караџић” у Бору под називом „Знањем за будућност”

ОШ „Вук Караџић” у Бору била је домаћин Окружног такмичења у коришћењу дронова.

Под називом „Знањем за будућност” ово надметање окупило је 10 школа из Књажевца, Зајечара, Салаша, Кладова и града домаћина.

Александар Миликић – градоначелник Бора

„Драго ми је што су данас Бор и наша ОШ ’Вук Караџић’ били домаћини Окружног такмичења ’Знањем за будућност’, јер смо управо из Бора покренули иницијативу за куповину дронова. Срећан сам када видим децу да веома добро баратају програмским језиком, дроновима и на овај начин стичу знање за даље школовање. Верујем да ће стечено знање кроз наставу информатике показати и на предстојећем Републичком такмичењу. Град Бор ће увек подржати овакве идеје и надам се да ће се успешна сарадња са Ротари клубом наставити и у будућности”, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Покровитељ манифестације је Министарство просвете, главни организатор Ротари клуб „Чукарица”, док су на окружном нивоу покровитељи такмичења Град Бор и Ротари клуб „Бор”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб