Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Одржано такмичење „Студија случаја” на Факултету за менаџмент у Зајечару
„Студија случаја” на Факултету за менаџмент у Зајечару

Одржано такмичење „Студија случаја” на Факултету за менаџмент у Зајечару

„Студија случаја” назив је такмичења које је другу годину за редом организовано на Факултету за менаџмент у Зајечару. Такмичење је намењено ученицима средњих школа, а учествовало је 10 екипа из Зајечара, Бора и Kњажевца.

„Циљ овог такмичења је да ученици средњих школа искористе своје креативне вештине на један иновативни начин и тако унапреде свој предузетнички дух. Морам да напоменем да школске 2019/2020. године Факултет за менаџмент у Зајечару нуди могућност бесплатног студирања на другој и четвртој години, па ће тако сви будући студенти уштедети 200.000 динара. Поменута повољност за упис важиће до 1. маја ове године”, рекао је Драган Михајловић, декан Факултета за менаџмент у Зајечару.

Драган Михајловић — декан факултета за менаџмент у Зајечару

🥇 Прво место освојила је екипа Техничке школе из Зајечара коју чине Петар Љубинковић, Никола Петровић и Милош Богдановић, са својим ментором Дејаном Николићем, професором електротехничке групе предмета. Назив теме је „Потенцијали и предлог стратегије развоја града Зајечара”.

„Студија случаја” на Факултету за менаџмент у Зајечару

🥈 Друго место освојила је екипа Економске школе из Зајечара коју чине: Тамара Јовановић, Анђела Петровић и Анђела Станојевић са својим менторима Јолић Милом и Марковић Милицом. Назив теме је „Потенцијали и предлог стратегије развоја града Зајечара”.

🥉 Треће место припало је екипи Техничке школе из Kњажевца, коју чине Сара Чекић, Викторија Јагодић и Анђела Милошевић са ментором Иваном Амон, професорком правне и економске групе предмета, а са темом „Стратегија развоја туризма за младе у општини Kњажевац”.

„Студија случаја” на Факултету за менаџмент у Зајечару

Овогодишње награде најбољима су веома вредне и обезбеђују их компанија „Дунав осигурање” и Факултет за менаџмент Зајечар.

„Студија случаја” на Факултету за менаџмент у Зајечару

„Студија случаја” на Факултету за менаџмент у Зајечару

Прва награда је путовање у Венецију, друга награда је бесплатан упис и школарина за прву годину Основних студија Факултета за менаџмент Зајечар, док је трећа награда таблет рачунар.

Можда ће Вас занимати

Полиција, полицијски аутомобил

Бор: Муж ударио жену, она га избола ножем

Мушкарца Д. Д. старог 30 година ножем је убола ванбрачна супруга С. О. (27) у …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 29. новембар 2020.

Активна недеља је пред нама која је заправо тек увод у дешавање које ће се …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница