ВестиОдржано такмичење зајечарских основних школа у футсалу

Одржано такмичење зајечарских основних школа у футсалу

Градско такмичење у футсалу за основце у Зајечару
Фото: Глас спорта

Ученици Основне школе „Љубица Радосављевић Нада” победници су градског такмичења у футсалу, које је одржано на теренима ОШ „Ђура Јакшић” у Зајечару.

После велике борбе у полуфиналу и извођења пенала против екипе ОШ „Љуба Нешић”, млада екипа Основне школе „Љубица Радосављевић Нада” дошла је у прилику игра за пласман на Окружно такмичење.

Занимљиво је било и у другом полуфиналу, где је домаћа екипа ОШ „Ђура Јакшић” савладала ученике ОШ „Десанка Максимовић” са минималних 1:0.

Изабраници професора Драгана Пешића сјајном игром у финалу надиграли су домаћу екипу Основне школе „Ђура Јакшић” резултатом 4:1. Апсолутно заслуженом победом екипа ОШ „Љубица Радосављевић Нада” представљаће Зајечар на Окружном такмичењу у футсалу.

Тамо ће им се придружити и ученице ОШ „Ђура Јакшић”, сада већ традиционално најуспешније у женској конкуренцији. Играчице професора Драгана Петковића најпре су у полуфиналу славиле против ОШ „Десанка Максимовић” са 3:0, да би у финалу пала и екипа ОШ „Љуба Нешић” резултатом 4:1.

Ученице ОШ „Ђура Јакшић” у Зајечару
Фото: Глас спорта

На Oкружном такмичењу, поред зајечарских школа, учествоваће и најуспешније екипе из Бољевца, Књажевца и Сокобање.

Градско такмичење зајечарских основних школа у футсалу одржано је у организацији Зајечарског савеза за школски спорт и Спортског савеза града на Тимоку.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб