ВестиОФК „019” остаје члан Зоне „Исток” и наредне сезоне

ОФК „019” остаје члан Зоне „Исток” и наредне сезоне

ОФК „019” Зајечар

Зајечар је минуле сезоне имао три зонаша, следеће ће књига пасти на једно слово. И док се у „Кабловима” и „Тимоку” спремају за виши ранг и српсколигашко надметање, ОФК „019” је одлуком Фудбалског савеза региона Источне Србије остао у четвртом рангу такмичења, иако се пре прекида сезоне због пандемије корона вируса налазио на претпоследњем 15. месту табеле Зоне „Исток” са 12 освојених бодова, колико су имали и ОФК „Слатина” из Бора и „Ртањ” из Бољевца.

Ипак, Зајечарци и Борани имају бољу гол разлику и на тај начин ће и наредне сезоне играти Зону, док се Бољевчани селе у Окружну лигу, пошто ће само последњепласирани тим напустити четврти ранг такмичења, након одлуке Извршног одбора ФСРИС и реорганизације и проширења Српске лиге „Исток” на 20 клубова, уместо досадашњих 16.

Дакле, сјајне вести и за популарне фудбалере клуба ОФК „019” који своје утакмице играју на бившем игралишту „Путева” на Краљевици, где ће се другу годину за редом играти утакмице Зоне „Исток”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб