Тимочка КрајинаБољевацОЈТ Зајечар: Преминула жена повређена у саобраћајној незгоди на путу Зајечар-Параћин

ОЈТ Зајечар: Преминула жена повређена у саобраћајној незгоди на путу Зајечар-Параћин

Основно јавно тужилаштво Зајечар

Основно јавно тужилаштво у Зајечару огласило се поводом саобраћајне незгоде која се догодила на путу Зајечар – Параћин, а у којој је повређена једна особа, која је од задобијених повреда у току ноћи преминула.

У саопштењу ОЈТ Зајечар наводи се да се дана 30. јануара 2024. око 17:00 сати догодила саобраћајна незгода на државном путу првог Б реда Параћин-Зајечар, у којој су учествовала два возила.

У саобраћајној незгоди учествовало је возило марке „Голф“ којим је управљала В.Ж. (1962) из Бора и друго возило којим је управљао Б.Ш. (1976) из Београда. До незгоде је дошло када је из непознатих разлога В.Ж. која се кретала у правцу Параћина прешла на супротну страну коловоза, а затим се у процесу враћања у своју саобраћајну траку сударила са Б.Ш. који је у намери да је избегне прелазио на њену саобраћајну траку.

Увиђај је обављен од стране саобраћајне полиције ПС Бољевац и ОЈТ Зајечар са судским вештаком, а В.Ж. је преминула у току ноћи у Клиничком центру Ниш, те је наложена обдукција, додаје се у саопштењу ОЈТ Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб