Тимочка КрајинаЗајечарОкривљени Г.М. из Дубочана осуђен на затворску казну од 7 година и...

Окривљени Г.М. из Дубочана осуђен на затворску казну од 7 година и 6 месеци, због саобраћајне незгоде у којој су два лица тешко повређена

Хроника

Пресудом Апелационог суда у Нишу, у жалбеном поступку по жалби Основног јавног тужилаштва у Зајечару, окривљени Г.М. из Дубочана (град Зајечар), осуђен је на јединствену казну затвора у трајању од 7 година и 6 месеци због кривичног дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, у стицају са кривичним делом непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди.

Апелациони суд у Нишу је нашао да околности под којима је оптужени извршио кривично дело, односно да је малолетном М.Д. био угрожен живот услед извршења оба дела, оправдавају да казна буде већа, додаје се у саопштењу ОЈТ Зајечар.

Окривљени Г.М. из Дубочана, почетком септембра 2023. на путу Глоговица-Дубочане управљајући „голфом“ са 1,94 промила алкохола у организму, прешао је у супротну саобраћајну траку и ударио у мопед којим су се превозила двојица дванаестогодишњака, након чега је побегао. У овој саобраћајној незгоди возач мопеда и путник на мопеду задобили су тешке телесне повреде, а полиција је осумњиченог убрзо пронашла и ухапсила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб