ВестиОмладински делегати Србије у Уједињеним нацијама организују Дијалог са младима из Зајечара

Омладински делегати Србије у Уједињеним нацијама организују Дијалог са младима из Зајечара

Омладински делегати Србије у УН: Дијалог сам младима у Зајечару

Удружење за Уједињене нације у Србији у сарадњи са Тимочким омладинским центром организоваће у недељу, 6. септембра сусрете са ново изабраним омладинским делегатима Србије у Уједињеним нацијама, у Простору за ПОМАК.

На Дан младих, 12. августа 2020. године проглашени су нови Омладински делегате Србије у Уједињеним нацијама. Србију ће током мандата 2020/2021. представљати Урош Анђелковић из Ниша и Невена Мушатовић из Зајечара.

Ово двоје младих људи започеће свој мандате Дијалогом са младима. Планирано је да посете 5 градова у Србији и да том приликом разговарају са младима о изазовима са којима се сусрећу.

„Ово је прилика да се твој глас чује, придружи се разговорима са #ОмладинскиДелегатиУН у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу и Зајечару. Јер је #твојемишљењеважно!”, поручују организатори.

Због актуелне ситуације са корона вирусом и донетих мера на нивоу града Зајечара, догађај је ограничен за 10 учесника.

Пријава за учешће се врши слањем имена и презимена и броја телефона на мејл: info@toc.rs, најкасније до суботе, 5. септембра 2020. године до поноћи.

Само пријављени учесници који добију потврдни маил моћи ће да учествују на овом догађају.

Догађај почиње у 17:00 сати.

Више о пројекту можете сазнати на овом линку.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб