Timočka Timočka
Početna / Vesti / Organizovan novogodišnji prijem u Zaječarskom upravnom okrugu
Zaječarski upravni okrug — Novogodišnji prijem

Organizovan novogodišnji prijem u Zaječarskom upravnom okrugu

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika u sali Zaječarskog upravnog okruga, juče je organizovan tradicionalni novogodišnji prijem koji je okupio veliki broj gostiju.

Prijemu su prisustvovale brojne zvanice iz javnog i društvenog života grada Zaječara, ali i opština Knjaževac, Sokobanja i Boljevac koje je i ove godine dočekao domaćin Vladan Paunović, načelnik Zaječarskog upravnog okruga.

Paunović je istakao da je kraj godine vreme kada se rezimiraju rezultati i utisci privode kraju. On je ovom prilikom najavio i planove za godinu pred nama.

„Kada su u pitanju putevi, koridori, rekonstrukcije putne i železničke infrastrukture i mi u Timočkoj Krajini treba da se tome radujemo i da očekujemo da će Timočka Krajina dobiti neke svoje nove komunikacije, nove puteve i nove saobraćajnice sa kojima će biti povezanea sa ostatkom Srbije. Tu pre svega mislim na Šumadijski koridor koji će povezati centralnu Srbiju od Mladenovca do Bora, potom brzu magistralu koja će povezati od Požarevca do Donjeg Milanovca. Sokobanja, biser srpskog turizma, biće povezana novim putem sa koridorom 10. Ne smemo zaboraviti ni rekonstrukciju puta Zaječar–Knjaževac, kao ni završetak rekonstrukcije kružnica od Niša do Zaječara. Sve to ne bi moglo biti urađeno bez velikog zalaganja, entuzijazma i posvećenosti i lokalnih samouprava i okruga Timočke Krajine. Pokrenuti su i brojni projekti koji će u budućnosti podići kvalitet života građana”, rekao je Paunović.

On je svim građanima, čestitao novogodišnje i božićne praznike.

Novogodišnjem prijemu u zaječarskom Upravnom okrugu prisustvovali su, predstavnici: lokalnih samouprava, vojske, Policijske uprave, Ministartsva unutrašnjih poslova, Timočke eparhije, direktori javnih preduzeća, Privredne komore Srbije, predstavnici obrazovanja, kao i privatni preduzetnici.

Možda će Vas zanimati

JKP „Vodovod” Zaječar: Poziv upravnicima zgrada da preuzmu sredstva za dezinfekciju

JKP „Vodovod” Zaječar: Poziv upravnicima zgrada da preuzmu sredstva za dezinfekciju

JKP „Vodovod” Zaječar obaveštava upravnike zgrada da sredstvo za dezinfekciju natrijum hipohlorit mogu preuzeti kod …

Ulica Nikole Pašića u Zaječaru

Danas sunčano, za vikend oblačno uz porast temperature

U Srbiji ujutro hladno sa mrazem, a ponegde i kratkotrajnom maglom. U toku dana na …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica