VestiOŠ „Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine u konkurenciji za osvajanje računarskog kabineta...

OŠ „Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine u konkurenciji za osvajanje računarskog kabineta – glasanje do 5. jula

Osnovna škola „Jeremija Ilić Jegor” Rgotina — Projekat „Stvaramo znanje 4.0”

Kompanija „Telekom Srbija” pokrenula je četvrti ciklus projekta „Stvaramo znanje”, u okviru kojeg građani glasanjem na zvaničnoj Fejsbuk stranici „Mts”, imaju mogućnost da odaberu novih 20 osnovnih škola kojima će kompanija donirati sredstva za nabavku savremene informatičke opreme. U ovom ciklusu na spisku se našla i škola OŠ „Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine.

Projekat „Stvaramo znanje” se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je i ove godine dalo predlog 40 škola kojima nedostaje informatička oprema.

Kao i u prethodnim ciklusima, od ukupno 40 predloženih, 20 škola sa najvećim brojem glasova dobiće sredstva za opremanje kabineta, čime će „Telekom Srbija” omogućiti neophodne uslove učenicima da unaprede svoje znanje uz digitalizovano izvođenje nastave. Na taj način, „Telekom Srbija” je u prethodnim ciklusima opremio već 60 škola širom Srbije.

Glasanje je počelo 26. juna u 12 časova, a svi koji žele da glasaju za OŠ „Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine, moći će da urade to do 5. jula u podne, na ovoj adresi, nakon čega će biti proglašene škole koje su dobile vredne donacije.

Škole su podeljene u četiri geografske oblasti iz kojih će po 5 škola sa najvećim brojem glasova dobiti računarski kabinet. Svaki korisnik dnevno može da glasa za po jednu školu iz svake geografske oblasti, odnosno da dodeli ukupno četiri svoja glasa. Nakon isteka perioda od 24 sata, korisnik ima pravo da ponovo pristupi aplikaciji i glasa.

Pravo učešća imaju svi korisnici društvene mreže Fejsbuk sa boravištem u Republici Srbiji, koji su lajkovali Fejsbuk stranicu „Mts”.

Projekat „Stvaramo znanje” realizuje se u okviru krovnog programa „Pokrećemo pokretače” koji „Telekom Srbija” već godinama sprovodi u cilju osnaživanja institucija i pojedinaca da u svom okruženju pokreću pozitivne promene i motivišu druge da krenu tim putem.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,213PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub