Тимочка КрајинаБорОсновним школама у Бору донирани мбот роботићи и дронови

Основним школама у Бору донирани мбот роботићи и дронови

Основним школама у Бору донирани мбот роботићи и дронови

Чланови Ротари Дистрикта Србије и Црне Горе, свим основним школама у Борском, Зајечарком и Браничевском округу, донирали су мбот роботиће и дронове.

Ова донација, основцима ће итекако помоћи у даљем образовању. Имаће прилику да науче корисне ствари о савременој роботици, техници и свему ономе што је будућност развоја једног друштва.

Основним школама у Бору донирани мбот роботићи и дронови

Сарадња Ротари клуба и Града Бора почела је пре четири године и до сада је реализовано неколико заједничких пројеката.

Александар Миликић – градоначелник Бора

„Наставићемо даљу сарадњу и надам се да ћемо имати у будућности имати још заједничких пројеката попут успешно реализованог пројекта ’Године узлета’”, истакао је Александар Миликић, градоначелник града Бора.

Основним школама у Бору донирани мбот роботићи и дронови

Овом приликом чланови Ротари клуба опремили су дечије обданиште „Бамби” најсавременијом техником и намештајем што је наставак пројекта „Године узлета”.

Јелена Ристић – председница Ротари клуба Бор

„Трудимо се да подржимо нашу децу и да им омогућимо да унапреде све технике. Град Бор је увек имао имао разумевања за пројекте и увек је пружао помоћ и подршку како би био сваки пројекат успешно реализован”, истакла је Јелена Ристић, председница Ротари клуба Бор.

Ово је одличан пример сарадње локалне самоуправе и невладине организације како би се помогло осавремењавању предшколских и школских установа. Снага и енергија постоји у доброј идеји, доброј организацији и вођењу у пројекту, закључено је на данашњем пријему.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,388ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб