Тимочка КрајинаБорОтворени базени у Бору почињу са радом 25. јуна

Отворени базени у Бору почињу са радом 25. јуна

Отворени базени Установе Спортски центар „Бобана Момчиловић Величковић” у Бору
Фото: Град Бор

Отворени базени Установе Спортски центар „Бобана Момчиловић Величковић” у Бору почеће са радом у суботу, 25. јуна 2022.

Радно време базена биће од 11:00 до 19:00 сати, цена карте остаје непромењена и износиће 150 динара, док ће месечна карта износити 2.300 динара.

Град Бор је и ове године, у сарадњи са Установом Спортски центар, обезбедио бесплатан боравак на базенима, пре свега, за децу са одличним успехом са просеком 5.0, репрезентативце, освајаче државних медаља, као и за оне који су на републичким и школским такмичењима освојили један од три пласмана.

Деца до 7 година и особе са инвалидитетом такође ће имати право на бесплатну карту.

Оно што је новина од ове сезоне јесте да ће кафић на базенима у наредном периоду бити стављен у функцију, с обзиром да је завршена лицитација за исти. Стога ће, као и претходних година, купачима бити омогућена куповина хране и пића.

Поред спасилаца који су запослени у Спортском центру, предвиђено је и додатно ангажовање, како би се купачи осећали безедно. Бригу о купачима водиће и Служба хитне медицинске помоћи Дома здравља у Бору. Контролу базенске воде, као и сваке године, вршиће Завод за јавно здравље „Тимок” у Зајечару.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб