Тимочка КрајинаЗајечарПетардама усмрћен пас у Зајечару

Петардама усмрћен пас у Зајечару

Петардама усмрћен пас у Зајечару
Фото: Удружење „Бета” Зајечар

У Змајевој улици у Зајечару пронађен је мртав пас, а како је саопштило Удружење за заштиту животиња у Зајечару „Бета“ вилица и глава пса разнесене су петардама.

Из Удружења „Бета“ истакли су да је реч о теријерки, коју су пре неки дан огласили за удомљавање и која је нађена мртва јутрос у Змајевој улици у Зајечару. У саопштењу се наводи да јој је разнесена вилица и пола главе и да се ради о псу који је волео децу.

Према њиховим речима, полиција је изашла на терен, а комшије кажу да су синоћ петарде бацала деца узраста четврти или пети разред. Такође, нађена је и петарда поред.

„Пас који је цело лето провео у центру, играјући са децом фудбал. Веровала им је бескрајно“, стоји у саопштењу Удружења „Бета“.

Из Удружења „Бета“ апелују да уколико грађани имају неке информације о овоме, о деци која су била синоћ у Змајевој улици и у крају око Тацкове чесме јаве Удружењу, јер ће и друге животиње на сличан начин настрадати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб