Тимочка КрајинаБорПевач Сергеј Ћетковић уместо „Рибље чорбе” у новогодишњој ноћи у Бору

Певач Сергеј Ћетковић уместо „Рибље чорбе” у новогодишњој ноћи у Бору

Певач Сергеј Ћетковић уместо „Рибље чорбе” у новогодишњој ноћи у Бору

Планирани новогодишњи концерт рок групе „Рибља чорба”, заказан за 31. децембар 2023. године у Бору, отказан је због лошег здравственог стања фронтмена Боре Ђорђевића. Уместо „Рибље чорбе”, Борани и њихови гости моћи ће да уживају у наступу певача Сергеја Ћетковића.

Чланови групе „Рибља чорба” извинили су се публици због отказивања концерта.

„Драги пријатељи, извињавамо се до неба што нећемо моћи да се, у Нишу и Бору, заједно радујемо Новој години. Бори су лекари забранили да путује и да се излаже напорима, јер има јак грип као и проблеме са хроничном, опструктивном болешћу плућа. Наравно, као и увек победићемо болест и чим се Бора опорави ево нас на новим дружењима. Извињавамо се организаторима, као и свима којима смо покварили планове. Волимо вас, срећна Нова година! ’Рибља чорба’”, саопштено је на званичној страници ове групе.

У амфитеатру Дома културе у Бору, у новогодишњој ноћи наступиће популарни извођач најлепших балада Сергеј Ћетковић. Програм ће почети у 22:00 сата, а тачно у поноћ биће традиционално организован ватромет.

Покровитељ програма је град Бор, организатор Установа „Центар за културу града Бора”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб