Timočka KrajinaBorPočela je isplata subvencija za ogrev iz budžeta grada Bora, Milikić: Verujem...

Počela je isplata subvencija za ogrev iz budžeta grada Bora, Milikić: Verujem da će našim sugrađanima značiti ovakva pomoć

Foto: Grad Bor

Kako bi se lakše prebrodila ova teška vremena energetske krize, iz budžeta grada Bora, izdvojeno je 100 miliona dinara za jednokratnu novčanu pomoć svim domaćinstvima na teritoriji grada Bora, koja nisu priključena na centralno grejanje.

Službe Centra za socijalni rad počele su obradu podnetih zahteva Borana, te će nakon utvrđivanja ispunjenosti uslova, početi isplata jednokratne finansijske pomoći.

„U narednih petnaest dana svim domaćinstvima koja su ostvarila prava na ovaj vid pomoći, biće uplaćeno 18 hiljada dinara. Kako bi zajedno prevazišli ova izazovna vremena, verujem da će našim sugrađanima značiti ovakva pomoć“, poručio je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub