ВестиПочели радови на уређењу пута Брусник–Табаковац

Почели радови на уређењу пута Брусник–Табаковац

Радови на уређењу пута Брусник–Табаковац
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

Радници Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање” данас су започели радове на уређењу пута Брусник–Табаковац, у дужини од око шест километара. Пут је, према речима надлежних, затечен у јако лошем стању.

„На иницијативу надлежних из Месне заједнице Табаковац, која је послала допис Јавном комуналном предузећу’Тимок – одржавање’ где се наводи да је пут у јако лошем стању, изашли смо на терен и адекватно реаговали. Радови на крчењу пута од шибља су започети, а машином се претварају у сечку. Радови ће бити завршени наредних дана”, рекао је Вице Лалић, помоћник директора ЈКП „Тимок – одржавање” и додао:

Радови на уређењу пута Брусник–Табаковац
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

„С обзиром на то да је вегетација набујала, постоје и друге многобројне пријаве, како у граду, тако и у другим сеоским месним заједницама на територији града Зајечара. Трудићемо се да одговоримо на сваки проблем, па ће до краја недеље бити уређен и пут ка Грлишту, а до краја месеца и путни правац ка селу Селачка, као и пут Вражогрнац–Трнавац”.

Радови на уређењу пута Брусник–Табаковац
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

Лалић је напоменуо да ће се, у зависности од временских услова, до краја године наставити са уређењем и осталих путних праваца ка зајечарским селима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб