ВестиПочели радови на уређењу ски стазе на Краљевици

Почели радови на уређењу ски стазе на Краљевици

Радови на уређењу ски стазе на Краљевици
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

Како би благовремено ски стаза на зајечарској Краљевици била припремљена за предстојећу скијалишну сезону, радници Јавног комуналног предузећа „Тимок – oдржавање” су започели радове на њеном уређењу. Ради се на кошењу саме стазе и уклањању шибља, а према речима надлежних из тог предузећа, радови се настављају и у наредном периоду.

Радови на уређењу ски стазе на Краљевици
Фото: ЈКП „Тимок – oдржавање” Зајечар

„Тренутно се ради на припреми саме стазе, ради се на кошењу стазе и уклањању шибља поред саме стазе. Наредних недеља се очекује наставак радова како би скијалишна сезона почела на време, када то временски услови дозволе, и како би била добро припремљена за прве скијаше. Такође, у плану је ремонт мотора саме жичаре на скијалишту, као и замена и санација оштећених сидара на жичари. Благовремено ће се проверити и исправност свих топова и самог табача”, рекао је Вице Лалић, в.д. директора „Тимок – oдржавање”.

Радови на уређењу ски стазе на Краљевици
Фото: ЈКП „Тимок – oдржавање” Зајечар

Осим уређења самог скијалишта, радови се изводе и на дечијој стази за санкање.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб