ВестиПочиње пријава за пензионерске картице

Почиње пријава за пензионерске картице

Почиње пријава за пензионерске картице

Пријава за пензионерске картице почиње данас, а најстарији ће за њих моћи да се пријаве на сајту Фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) или у филијалама Фонда ПИО.

За пријаву је потребна само лична карта, а читава процедура траје до 2 минута. Картице ће се издавати сукцесивно, како буду израђиване, како би до 1. октобра сви корисници пензија који се пријаве имали своје пензионерске картице. Преузимање картица вршиће се на шалтерима Фонда ПИО којих има 170 широм Србије.

ПИО Фонд ће обавестити пензионере телефоном или мејлом, у зависности за шта се корисник буде одлучио приликом пријаве, када њихове пензионерске картице буду у филијали спремне за преузимање.

Истовремено, отворен је и позив за друштвено одговорне компаније да се укључе у акцију како би омогућили попусте за своје производе и услуге и друге погодности управо путем пензионерских карти. Привредни субјекти треба да попуне контакт форму са основним подацима, коју ће моћи да пронађу на сајту Фонда ПИО, а све како би благовремено били припремљени споразуми о сарадњи.

Пензионерске картице моћи ће да се користе од 1. октобра, а свако ко се пријави за картицу имаће попусте у разним трговинским ланцима и продавницама, ресторанима, салонима, музејима, позориштима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб