Тимочка КрајинаЗајечарПољопривредни произвођачи из Зајечара на Сајму пољопривреде

Пољопривредни произвођачи из Зајечара на Сајму пољопривреде

Фото: Град Зајечар

Град Зајечар је традиционално организовао одлазак пољопривредних произвођача из зајечарских села у Нови Сад на Сајам пољопривреде.

Пољопривредници су на сајму могли да погледају велики број пољопривредних машина и механизације, као и најновију опрему, како за примарну пољопривредну производњу, тако и за прераду.

Такође, пољопривредници су имали прилику да присуствују и изложби сточарства која је била круна овог сајма. На Мањежу Новосадског сајма најбољим одгајивачима уручена су признања уз дефиле награђених грла.

Весна Станковић, члан Градског већа у Зајчару је истакла да је посета сајму била одлична прилика и да се произвођачи друже, размењују искуства као и да сазнају многе новине из области пољопривреде.

Посета сајму реализација је једна од мера предвиђених Програмом мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја града Зајечара за 2023. годину.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,734ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб