ДруштвоВремеПотребни кишобрани: Данас претежно облачно, местимично са кишом

Потребни кишобрани: Данас претежно облачно, местимично са кишом

Жена носи кишобран

Претежно облачно, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, јужни и југоисточни, увече и током ноћи у скретању на умерен и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 7, највиша од 9 у Тимочкој Крајини и на северу Војводине до 17 степени на југоистоку Србије.

У Зајечару претежно облачно, местимично са кишом. Минимална температура 5, максимална дневна до 17 степени. Дуваће умерен ветар, јужног и југозападног правца. Сутра углавном облачно, могућа киша у поподневним часовима. Најнижа температура 6, највиша око 14 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекивана биометеоролошка ситуација утицаће неповољно на већину хронично оболелих и осетљивих особа.

Опрез се саветује срчаним, цереброваскуларним болесницима, као и особама са респираторним обољењима.

Реуматски болови и промењљиво расположење су очекиване метеоропатске реакције.

Препоручује се повећана пажња у саобраћају.

АМСС

Саобраћај у Србији данас, почетком викенда, биће појачан, а због радова на путу и већег броја возила, сигурно ће бити честих застоја и успорене вожње, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Видљивост је смањена због магле поред река и на планинама, док ће најављена киша поред мокрих коловоза условити и већу опасност од одрона на путевима кроз клисуре и усеке.

На граничним прелазима нема задржавања на путничким терминалима, а камиони и шлепери чекају на прелазу Хоргош, на излазу из земље, два сата, саопштио је АМСС.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб