Тимочка КрајинаЗајечарПоводом Међународног дана младих, ЗЗЈЗ "Тимок" Зајечар организује бесплатно и поверљиво саветовање...

Поводом Међународног дана младих, ЗЗЈЗ „Тимок“ Зајечар организује бесплатно и поверљиво саветовање и тестирање на ХИВ

Завод за јавно здравље „Тимок” Зајечар

Поводом обележавања Међународног дана младих, у суботу, 12. августа 2023. ЗЗЈЗ „Тимок“ Зајечар организује бесплатно добровољно, поверљиво, саветовање и тестирање (ДПСТ) на Хумани имунодефицијентни вирус (ХИВ).

Саветовање и тестирање биће у периоду од 10:00 до 12:00 часова,у просторијама Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару (улица Сремска 13).

Тестирање се обавља из крви, а резултати саопштавају ИСКЉУЧИВО тестираној особи након добијања резултата. Осим тестирања, млади њуди који покажу интересовање ће моћи да поразговарају са лекаром и добију све потребне информације које се тичу овог вируса, начина преношења и лечења.

Истог дана и у истом термину, сви заинтересовани, млади људи у Зајечару, моћи ће потпуно бесплатно да обаве и преглед и добију стручне савете у Саветовалишту за правилну исхрану, које годинама уназад бележи изузетне резултате у свом раду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб