ВестиПовољности студирања на Факултету за Менаџмент Зајечар

Повољности студирања на Факултету за Менаџмент Зајечар

Факултет за менаџмент Зајечар — Студенти у Амфитеатру

На Факултету за менаџмент Зајечар ових дана је веома живо, увелико се одржавају испитни рокови (априлски и јунски) како би се окончала академска година, а почело је и пријављивање кандидата за упис студената на прву годину студија.

Факултет ће у наредној академској години уписати студенте на Основним струковним и академским студијама, на мастер и докторским студијама.

Новина у односу на прошлу академску годину је нови акредитовани студијски програм: Основне струковне студије пословне информатике за који влада велико интересовање.

Савет Факултета је, на предлог Наставно-научног већа, усвојио ценовник уписа и школарине за академску 2020/21. годину у коме је предвиђено низ повољности које се односе на упис и школарину.

Новим ценовником предвиђено је:

БЕСПЛАТАН УПИС И ШКОЛАРИНА НА ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ СТУДИЈА за кандидате са просеком из средње школе 5,00.

10% ПОПУСТА ЗА ПЛАЋАЊЕ УПИСА И ШКОЛАРИНЕ У ЦЕЛОСТИ.

20% ПОПУСТА ЗА ПЛАЋАЊЕ УПИСА И ШКОЛАРИНЕ за:

  • Пријављене кандидате на основним студијама са просеком из средње школе вишим од 4,5;
  • Пријављене кандидате из породица са једним родитељем (самохрани родитељи);
  • Пријављене кандидате са инвалидитетом;
  • Пријављене кандидате – децу палих бораца из ратова деведесетих;
  • Пријављени кандидати за Мастер студије који су на Основним студијама Факултета за менаџмент, остварили просечну оцену већу од 9,50;
  • Пријављене кандидате за докторске студије који су остварили просечну оцену на основним и мастер студијама већу од 9,50.

30% ПОПУСТА НА УПИС И ШКОЛАРИНУ за другог члана породице, а за трећег члана породице бесплатно.

Школарина у академској 2020/21. години, на Основним студијама је 120.000 динара по години, на Мастер студијама 150.000,00 динара, а на Докторским студијама 150.000 динара по години.

Упис и школарина је на рате, за основне студије 20.000 динара приликом уписа, а остало на десет месечних рата, док је за мастер и докторске студије 30.000 приликом уписа, а остало
на десет рата.

Повољност је и та да се уџбеници и наставни материјали, приликом уписа на прву годину Основних студија, добијају приликом уписа бесплатно.

Ове повољности треба искористити и сви заинересовани могу се пријавити сваким радним даном од 09:00 до 16:00 часова., све до 6. јула 2020.године.

Пријемни испит биће одржан 6. јула у 12:00 сати.

На сајту Факултета може се вршити онлајн пријављивање и полагање пријемног испита.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб