ВестиПожар у Зворничкој улици у Зајечару (ВИДЕО)

Пожар у Зворничкој улици у Зајечару (ВИДЕО)

Пожар у Зворничкој улици у Зајечару

У Зворничкој улици у Зајечару, вечерас пре поноћи, избио је пожар. У пожару који је вечерас избио у Зворничкој улици изгорела је приватна кућа. На терену су три ватрогасне екипе које покушавају да локализују пожар.

Према изјавама очевидаца, вечерас око поноћи, чула се велика експлозија, након чега је избио пожар. Ради се о приватном објекту, чији власник годинама сакупља отпад, наводе комшије, а према незваничним информацијама, сумња да је то узрок велике ватрене стихије у Зворничкој улици.

Претпоставља се да су узрок експлозија плинске боце.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић на свом Facebook профилу навео да је власник те куће више пута упозораван да уклони отпад, од надлежних, али да он то није учинио.

Ничић је такође замолио све грађане да изласком на улице, у близини пожара, не стварају гужву и не ометају ватрогасне екипе, а уколико буду угрожени околни објекти о томе ће грађани бити обавештени од надлежних служби полиције.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб