ВестиПозив Националне службе за запошљавање за финансирање из буџета

Позив Националне службе за запошљавање за финансирање из буџета

Национална служба за запошљавање

Национална служба за запошљавање позвала је данас јединице локалне самоуправе и аутономне покрајине да учествују у финансирању мера активне политике запошљавања.

Планирано је финансирање стручне праксе, приправништва за младе са високим образовањем, приправништва за незапослене са средњим образовањем, стицање практичних знања, обуке на захтев послодавца за незапослене, субвенције за запошљавање незапослених из категорије теже запошљивих, субвенције за самозапошљавање и јавни радови.

Информације о учешћу у финансирању мера активне политике запошљавања у 2021. години из републичког буџета објављене су на сајту Националне службе за запошљавање, као и у свим организационим јединицама те службе.

Јединице локалне самоуправе/аутономне покрајине могу надлежној филијали Националне службе за запошљавање поднети захтев за учешће у финансирању мера активне политике запошљавања до 05. маја 2021. године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб