ВестиПозив волонтерима за учешће на 53. Гитаријади

Позив волонтерима за учешће на 53. Гитаријади

53. Гитаријада у Зајечару — Волонтери

На сајту Гитаријаде, објављен је позив за све заинтересоване младе људе, од 15 до 30 година, да се пријаве за волонтерски тим 53. зајечарске Гитаријаде која се ове године одржава од 27. до 29. јуна.

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем сајта www.gitarijada.rs или лично у просторијама Народног позоришта Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић” у Зајечару.

Последњи рок за пријаву је 25. јун.

Такође, позивају се и медицински радници (доктори, лекари) који нису у радном односу, а желе да волонтирају на 53. Гитаријади, да се обрате на број телефона 063/10-40-071.

Волонтери ће радити у сменама током три фестивалска дана као подршка организаторима на некој од следећих позиција: домаћин демо бенда, логистичка подршка, техничка подршка, пресс центар.

„Волонтери ће радом у тиму добити значајна искуства и вештине, упознати нове људе, стећи нова пријатељства, и бити значајна карика фестивалу”, додају из организације.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб