ВестиПрави пролећни дан: У Зајечару топлије и сунчано, температура до 18 степени

Прави пролећни дан: У Зајечару топлије и сунчано, температура до 18 степени

Улица Николе Пашића у Зајечару

У Србији јутро свеже, местимично са слабим приземним мразем, а у централним, источним и јужним крајевима понегде се очекује и слаб мраз на 2 м. Током дана сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од -4 на југу до 6 на северу, а највиша од 16 до 20 степени.

У Зајечару сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 1, максимална дневна око 18 степени. Сутра ведро, сунчано и топлије. Најнижа температура 2, највиша до 21 степен.

АМСС

Данас ће возачи имати добре услове за вожњу, јер ће коловози бити суви, а температура ће се кретати око 20 степени, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Возачима аутомобила саветује се да мало више обрате пажњу на друге учеснике у саобраћају попут мотоциклиста и бициклиста, јер се очекује да ће их на градским саобраћајницама, као и на путевима ван насељених места данас, али и у наредним данима бити више.

На наплатним рампама нема задржавања.

Камиони на излазу из земље на Батровцима чекају два сата, а на Сремској Рачи три сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб