VestiPredavanje „Kako prepoznati potrebe kupaca da biste unapredili svoje poslovanje?” 1. jula...

Predavanje „Kako prepoznati potrebe kupaca da biste unapredili svoje poslovanje?” 1. jula u Zaječaru

Predavanje „Kako prepoznati potrebe kupaca da biste unapredili svoje poslovanje?”

Predavanje na temu „Kako prepoznati potrebe kupaca da biste unapredili svoje poslovanje?” biće održano u ponedeljak 1. jula u Prostoru za POMAK u Zaječaru.

Predavanje će zainteresovanima približiti alat koji malo ko uspešno koristi — Customer Journey Map (mapiranje korisničkog putovanja). Customer Journey Map predstavlja put koji klijent prelazi od istraživanja, preko komuniciranja, odlučivanja i uspostavljanja odnosa sa kompanijom, do same kupovine.

Cilj predavanja je da se kroz primere dobrih i loših praksi u radu sa kupcima napravi korisničko iskustvo koje će od potencijalnog kupca napraviti vernu mušteriju ali i budućeg ambasadora vašeg brenda.

Predavanje će se fokusirati na najbitnije elemente mape korisničkog putovanja. Neke od tema koje će biti obuhvaćene na predavanju su: kreiranje i praćenje „savršenog“ kupca, analiza interakcije kupca sa brendom, ilustracija emocija, najbolji alati za kreiranje mape, primeri iz prakse, B2B vs B2C mape, itd.

Predavanje je namenjeno vlasnicima, ali i zaposlenima koji žele da razumeju interakcije koje mušterija ima sa njihovim brendom, ali i da otkriju kako iste unaprediti, a učešće je besplatno.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem online prijave za predavanje.

Početak predavanje je od 18 sati.

Predavač je Luka Prišunjak. On je iz građevinske industrije prešao u startup svet i bavi se validacijom biznis ideja i pomaže kompanija da otvore nova tržišta i nađu nove kupce.

Predavanje organizuje Timočki omladinski centar u saradnji sa ICT Hub-om.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub