Тимочка КрајинаНеготинПредседник општине Неготин Владимир Величковић: У новој години најважније је да будемо...

Председник општине Неготин Владимир Величковић: У новој години најважније је да будемо здрави и спремни за нове подухвате

Председник општине Неготин Владимир Величковић: У новој години најважније је да будемо здрави и спремни за нове подухвате

Председник општине Неготин Владимир Величковић честитао је свима Нову 2024. годину, истакавши да је у новој години најважније да будемо здрави и спремни за нове подухвате.

„Драги суграђани,
За нама је година пуна изазова којих ће, верујем бити и у наредним, али је најважније да будемо здрави и спремни за нове подухвате. Крај године је време када се своде рачуни и праве планови за следећу годину. Много тога ће зависити од нас самих, али и од среће и могућности у датом тренутку.
Желим Вам да све лепе догађаје, пословне и породичне успехе из претходне поновите и надоградите и у новој години, да будете задовољни свакога дана и да нам помогнете да Неготин учинимо бољим местом за живот.
Нека 2024. година буде година успеха, среће и здравља!
Живели, на многаја љета!”, рекао је Величковић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,792ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб