Timočka KrajinaBorPredstava „#Mačka_pečena” u Boru 14. decembra

Predstava „#Mačka_pečena” u Boru 14. decembra

Predstava „#Mačka_pečena”

Predstava „#Mačka_pečena” u produkciji „Teatra na brdu” biće odigrana u sali Muzičke škole u Boru, u sredu, 14. decembra 2022.

Početak predstave je u 19:00 sati.

Cena ulaznice je 500 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni Ustanove „Centar za kulturu grada Bora” radnim danima od 08:00 do 14:00 časova i na dan predstave od 18:00 sati.

Uloge: Jelena Đokić, Viktor Savić, Vladan Milić, Teodora Dragićević, Dušanka Stojanović Glid i Tašana Đorđević. Režija: Đurđa Tešić. Tekst: Milena Depolo.

Ovaj pozorišni komad u režiji Đurđe Tešić i tekstu Milene Depolo na sceni Muzičke škole donosi priču o partnerskom nasilju, toksičnim vezama, o ljubavnom odnosu koji pomera granice. Predstava „#Mačka_pečena” bavi se ljubavnim odnosom u kome polako nestaje samopoštovanje, unutrašnje granice i u kome dvoje ljudi zajedno tonu u tamu grubosti i povređivanja. Koji je trenutak kada treba odustati od ljubavnog odnosa koji to više nije?

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,341PratilacaLajkuj
4,210PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub