Timočka KrajinaBorPredstava “Pazi s kime spavaš 2” 5. decembra u Boru

Predstava “Pazi s kime spavaš 2” 5. decembra u Boru

Bogat decembarski kulturno umetnički program Ustanove “Centar za kulturu grada Bora”, počinje predstavom “Pazi s kime spavaš 2”,  u ponedeljak 5. decembra 2022.

Nakon fenomenalnog uspeha predstave “Pazi s kime spavaš”, ova urnebesna komedija rađena po tekstu Semira Gicića, u režiji Igora Damnjanovića, dobila je nastavak. Na sceni Muzičke škole u Boru u glavnoj ulozi i ovog puta naći će se fenomenalna Mirka Vasiljević. Pored Mirke u predstavi igraju: Nemanja Janičić, Zinaida Dedakin, Semir Gicić i Igor Damnjanović.

Komad “Pazi s kime spavaš 2 ” zasnovan je na nesvakidašnjem konceptu, koji četiri godine za redom oduševljava publiku. Čitav tekst ovog komada sastavljen je od stihova zabavne i narodne muzike bivše SFRJ. Ljubavne zavrzlame, prevare, nesporazum partnera dovešće do nesvakidašnjeg zapleta. Sjajna glumačka ekipa garantuje smeh do suza.

Predstava “Pazi s kime spavaš 2” zakazana je za ponedeljak 5. decembar 2022. u sali Muzičke škole u Boru, u 19:00 sati. Cena ulaznice je 500 dinara.

Karte se mogu kupiti na blagajni Ustanove “Centar za kulturu grada Bora” radnim danima od 08:00 do 14:00 časova i na dan predstave od 18:00 sati.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,340PratilacaLajkuj
4,210PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub