Тимочка КрајинаЗајечарПредстава "Свадбена звона" на сцени зајечарског театра 28. марта

Представа „Свадбена звона“ на сцени зајечарског театра 28. марта

Народно позориште Тимочке Kрајине „Зоран Радмиловић” Зајечар

У зајечарском позоришту биће изведена гостујућа представа „Свадбена звона“, у продукцији Средњоевропског Културног Центра, у четвртак 28. марта 2024.

Почетак представе је у 20:00 сати.

Комад је по тексту Давора Шпишића, режирао Петар Српчић. Играју: Александар Дунић (Ћирко у серији „Бела лађа“), Ивана Вукчевић и Михајло Несторовић.

Главни јунак позоришног комада Радован живи у Србији и када му родитељи позајме своју животну уштеђевину од 6 хиљада евра, он даје шифрирани оглас у хрватским медијима, нудећи паре у замену за фиктивну женидбу за хрватску држављанку. Ане угледа Радомиров оглас, јави се на контакт и Радомир долази у Хрватску. Брак је склопљен али контроле су ригорозне.

“Свадбена звона” имају жанровску комбинацију комедије и мелодраме. Низ смешних и бурлескних ситуација настаје из жарке жеље да се привид нормалности одржи а на сталном је удару репресивног и подозривог апарата.

Улазнице по цени од 500 динара могу се купити на благајни зајечарског позоришта, у среду (27. марта) од 09:00 до 15:00 сати и у четвртак (28. марта) од 09:00 до 20:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб