Тимочка КрајинаЗајечарПредстава зајечарског театра „Чеховљева соба, сезона прва“ биће изведена у Крагујевцу и...

Представа зајечарског театра „Чеховљева соба, сезона прва“ биће изведена у Крагујевцу и у Краљеву

Премијера представе „Чеховљева соба” у зајечарском позоришту

Представа зајечарског театра „Чеховљева соба, сезона прва“ биће изведена у Крагујевцу у уторак 30. јануара, а у Краљеву у среду 31. јануара 2024.

Позоришни комад, по мотивима прича Антона Павловича Чехова, у адаптацији Уне Ђелошевић и Николе Завишића, који је и редитељ представе, премијерно је изведен марта прошле године. Зајечарски глумачки ансамбл са овом представом 2023. године гостовао је у Књажевцу, Крушевцу,Смедереву, Београду , Лозници, Никшићу (Црна Гора) и у Бору, а овогодишње путовање почиње гостовањем у Крагујевцу. Само дан касније 31. јануара зајечарски ансамбл са овом представом наступиће на „Данима Мире Траиловић“ у Краљеву.

У представи играју: Марија Станковић, Милош Танасковић, Габријел Бећаревић, Ивана Бартуњек, Бранислав Мијатовић, Вујадин Милошевић, Викторија Арсић, Наташа Петровић, Јелена Рајић и Ана Бретшнајдер.

Бенд представе чине глумци: Вујадин Милошевић, Милош Танасковић, Ана Бретшнајдер, Јелена Рајић, Марија Станковић и Ивана Бартуњек, као и Милан Митић-професор гитаре и директор зајечарске музичке школе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,792ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб