Тимочка КрајинаЗајечарПредстава зајечарског театра „Чеховљева соба, сезона прва“ биће изведена у Никшићу у...

Представа зајечарског театра „Чеховљева соба, сезона прва“ биће изведена у Никшићу у Црној Гори

Премијера представе „Чеховљева соба” у зајечарском позоришту

Представа зајечарског театра „Чеховљева соба, сезона прва“ биће изведена у Никшићу у Црној Гори, данас, 18. септембра 2023.

Позоришни комад, по мотивима прича Антона Павловича Чехова, у адаптацији Уне Ђелошевић и Николе Завишића, који је и редитељ представе, премијерно је изведен марта ове године. Зајечарски глумачки ансамбл са овом представом гостовао је у Књажевцу, Крушевцу, Смедереву, Београду и Лозници, а сада ће публика моћи да види ову представу и ван Србије.

У представи играју: Марија Станковић, Милош Танасковић, Габријел Бећаревић, Ивана Бартуњек, Бранислав Мијатовић, Вујадин Милошевић, Викторија Арсић, Наташа Петровић, Јелена Рајић и Ана Бретшнајдер.

Бенд представе чине глумци: Вујадин Милошевић, Милош Танасковић, Ана Бретшнајдер, Јелена Рајић, Марија Станковић и Ивана Бартуњек, као и Милан Митић, професор гитаре и директор зајечарске Музичке школе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб