Тимочка КрајинаЗајечарПредставници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар свечано испратили своје колеге у пензију

Представници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар свечано испратили своје колеге у пензију

Представници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар, у седишту ПУ Зајечар, организовали су свечани пријем за своје колеге-чланове који су стекли услов и право на пензију у 2023. години.

Свечани пријем колега пензионера отпочео је интонирањем химне Републике Србије, након чега је минутом ћутања одата почаст преминулој колегиници Дијани Цветковић која је радила у Одсеку за управне послове у седишту Полицијске управе Зајечар.

У уводном делу присутнима се обратио председник Независног синдиката полиције КЦ Зајечар Игор Стојадиновић, који се првобитно захвалио својим колегама пензионерима на њиховом неисцрпном раду, доприносу и професионалном обављању службених задатака и пожелео им пуно здравља и среће у предстојећим пензионерским данима.

У протоколарном делу активисти Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, уручили су плакете и скромне поклоне својим колегама:

1. Славољуву Баљевићу, који је стекао услов и право за одлазак у пензију са радног места вођа сектора у Полицијској испостави у Зајечару;

2. Радисаву Милојеву, који је стекао услов и право за одлазак у пензију са радног места полицијски службеник у Полицијској испостави у Зајечару;

3. Зденку Костићу, који стекао услов и право за одлазак у пензију са радног места саобраћајни полицајац у Полицијској станици у Књажевцу;

4. Славици Живковић, која је стекла услов и право за одлазака у пензију обављајући послове у Одсеку за логистику Полицијске управе Зајечар;

5. Драгани Живановић, која је стекла услов и право за одлазак у пензију обављајући послове у ресторану Полицијске управе у Зајечару.

Колега, Бранислав Матић који је стекао услов и право за одлазак у пензију на радном месту начелник Сектора за варедне ситуације у Зајечару из оправданих разлога није био у могућности да присуствују овој свечаности, те ће му плакета и скромни поклони бити накнадно уручени.

Након протоколарног дела организован је коктел и дружење чланова Независног синдикат полиције Координационог центра Зајечар.

Из Независног синдиката полиције КЦ Зајечар пожелели су пензионерима срећну и дуговечну пензију.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб