Тимочка КрајинаЗајечарПредставници НСП КЦ Зајечар и Удружења ветерана ПЈП присуствовали свечаној изборној седници...

Представници НСП КЦ Зајечар и Удружења ветерана ПЈП присуствовали свечаној изборној седници у Београду

На позив Удружења ветерана ПЈП, у Београду у Дому РМВИ, представник Независног синдиката полиције КЦ Зајечар Срђан Станковић (који је уједно и један од најмлађих бораца-ветерана ПЈП на подручју Тимочке Крајине) присуствовао је свечаној изборној седници Удружења ветерана ПЈП.

Председнику Удружења ветерана ПЈП Саши Пантелићу, председнику Управног одбора Удружења ветерана ПЈП Далибору Королији и њиховим сарадницима из НСП КЦ Зајечар честитају на реизбору и на новом четворогодишњем мандату, са искреном жељом за наставак напредка на пољу неговања, афирмисања и промовисања најбољих традиционалних вредности Посебних јединица полиције.

„Поносни смо на чињеницу, што смо од момента оснивања Удружења ветерана ПЈП, добили прилику и могућност да се нађемо максимално на услузи и располагању УВ ПЈП на подручју Тимочке Крајине, где смо пуне четри године корачали раме уз раме са нашим борцима-ветеранима ПЈП, у свакој њиховој активности. Искрену и велику захвалност на четворогодишњој беспрекорној сарадњи дугујемо представнику Удружења ветерана ПЈП на подручју Тимочке Крајине, ратном команданту и пензионисаном потпуковнику полиције Младену Шипки“ наводи се у саопштењу.

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар наставиће са пружањем пуне подршке својим колегама-борцима-ветеранима ПЈП.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб